Ракицький і Тайсон у “Зеніті“, а Коноплянка в “Тоттенхемі“

@Public.ru

Вашій увазі пропонується огляд найцікавіших новин із футбольного життя України, що відбулись вчора.

Бразилець Бернард може отримати дискваліфікацію за удар ліктем в обличчя Микити Татаркова у матчі 2 туру чемпіонату України, де "гірники" зустрічались із одеським "Чорноморцем". Тоді, до речі, Бернарду й самому не вдалось зіграти увесь матч через травму руки, яка не дозволить виходити бразильцю на поле ще мінімум тиждень.

Якщо Бернард пропустить тільки тиждень, то голкіпер "гірників" Антон Каніболоцький цього року взагалі не зможе допомогти донецькому клубу через травму ліктьового суглоба.

Російський "Зеніт" міг підписати одразу 2 футболістів донецького "Шахтаря". Головний тренер пітерського клубу Мірча Луческу хотів запросити до свого нового клубу Ярослава Ракицького і Тайсона. Цікаво, що останній міг стати партнером Ракицького не тільки в "Зеніті", а й і в збірній Україні, однак скоріш за все, незабаром отримає виклик до збірної Бразилії, що поставить хрест на його натуралізації.

Покинути "Шахтар" незабаром може їхній хавбек Олег Данченко. Молодий українець повинен найближчим часом перейти на правах оренди в одеський "Чорноморець".

Приємною звісткою для Паулу Фонсеки було тільки повернення В'ячеслава Шевчука, який нарешті відновився від травми.

Щодо наших легіонерів, то Роман Зозуля вже прилетів до Севільї, де приєднався до свого нового клубу "Бетісу".

До слова, сам Зозуля встиг поділитись своєю волонтерською роботою та відзначив, що його колишній партнер по "Дніпру" чех Ян Лаштувка не шкодував грошей на українську армію.

А от покинути Андалусію, на відміну від Зозулі, може інший українець Євген Коноплянка. Хавбеком зацікавився англійський "Тоттенхем", який слідкує за Коноплянкою ще від зими.

Сергій Ребров може втратити молодого українця. Полтавська "Ворскла" націлилась на хавбека київського "Динамо" Артема Бесєдіна.

Данные о правообладателе фото и видеоматериалов взяты с сайта «Public.ru», подробнее в Правилах сервиса
Анализ
×
Ян Лаштувка
Последняя должность: Спортсмен-профессионал по футболу (Футбольный клуб "Баник")
Ракицький Ярослав
Данченко Олег
Зозуля Роман